Jos-Macaroane Și Brânză De Casă

Jos-acasă macaroane & brânză ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 30 de porții cu 67 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte Velveeta circulator, macaroane cu cot, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Velveeta de jos-acasă macaroane & brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se topește untul într-o cratiță mare la căldură scăzută.
Scoateți jumătate din unt; se amestecă cu pesmet. Pune deoparte. Se amestecă făina și sarea în untul rămas în cratiță; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă treptat laptele până se omogenizează bine; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Adăugați VELVEETA și 1-1 / 2 căni de cheddar; gatiti pana se topeste, amestecand frecvent. Se amestecă macaroane.
Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola; se acoperă cu cheddar rămas și firimituri cu unt.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.