Joong În Stil Toisan

Joong În Stil Toisan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Joong în stil Toisan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 6,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Dacă aveți creveți pentru copii, fasole mung, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez lipicios învelit în frunze de bambus (Joong sau Zhongzi), Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Chili în stil Indiana – puteți face chili în stil Midwest cu asta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați rețetă pentru a saramura ouă de rață. Dacă utilizați gălbenușuri de ou de rață sărate fierte, treceți la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De RațăOuă De Rață
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Rață întreagăRață întreagă
2
Urmați rețetă pentru a vindeca burta de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1
Așezați cel puțin jumătate din pachetul de frunze joong într-un recipient mare și acoperiți complet cu apă rece. Înmuiați frunzele timp de douăzeci și patru de ore, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Așezați frunzele de joong într-o oală mare sau într-un cuptor olandez. Se acoperă cu apă și se pune pe aragaz la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
3
Scurgeți frunzele și clătiți cu apă rece. Folosind o perie de legume, luați o frunză și frecați fiecare parte și clătiți din nou sub apă curgătoare. Tăiați tulpina folosind foarfece de bucătărie și aruncați-o. Repetați până când toate frunzele sunt spălate, clătite și tăiate. Pune concediu sin strecurătoare și retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Pentru lap cheong: clătiți lap cheong sub apă curentă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Tăiați fiecare tur cheong în jumătate transversal. Împărțiți fiecare jumătate pe lungime de două ori în sferturi (ar trebui să obțineți 8 bucăți din fiecare lap cheong). Pune deoparte.
6
Pentru burta de porc vindecată: clătiți burta de porc sub apă curentă rece pentru a îndepărta excesul de sare. Se usucă cu prosoape de hârtie și se feliază în benzi late de 1/2 inch pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Tăiați fiecare bandă în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
1
Tăiați fiecare gălbenuș în jumătate și dați deoparte. Dacă folosiți gălbenuș de ou de rață sărat crud: separați albușurile de gălbenușuri. Rezervați albi pentru o altă utilizare (se vor păstra timp de 1 lună la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De RațăOuă De Rață
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2
Tăiați gălbenușurile în jumătate folosind foarfece de bucătărie ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1
Așezați creveții și scoicile în boluri mici separate. Spălați de trei ori în scurgerea apei reci. Acoperiți complet cu apă și lăsați să se înmoaie timp de cincisprezece minute. se scurge și se lasă deoparte. Tăiați scoicile în fâșii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Clătiți sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se transferă într-un castron mare și se acoperă complet cu apă rece. Se lasă să se înmoaie 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Așezați fasolea într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Clătiți sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați ulei vegetal și sare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați fasole mung la orez și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MungFasole Mung
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Pentru a asambla: luați două frunze întregi de joong de aproximativ aceeași dimensiune. Asigurați-vă că nu există lacrimi sau rupturi în frunze. Frunzele ar trebui să se curbeze în aceeași direcție. Luați o frunză joong în fiecare mână ținând-o orizontal în fața dvs., asigurându-vă că capetele se potrivesc. Suprapuneți marginea unei frunze pe coloana centrală a celeilalte frunze. Țineți frunzele suprapuse împreună cu degetul mare în centrul frunzelor și pliați în jumătate.
5
Ori jos jumătate inch de frunze în sus și tuck sub degetul mare pentru a crea buzunar în interiorul frunze pentru joong. Țineți frunzele pliate într-o mână și apoi folosiți cealaltă mână pentru a deschide frunzele pentru a face buzunarul în interior.
6
Ținând ferm frunzele, așezați 3 linguri de amestec de orez în buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Adăugați o singură bucată de burtă de porc vindecată, o jumătate de gălbenuș de ou, trei creveți, trei șuvițe scoici și o bucată lap cheong în centrul orezului. Acoperiți umplutura cu încă 3 linguri de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Adăugați a treia frunză joong înfășurând-o în jurul vârfului celor două frunze pentru a extinde înălțimea joong-ului. Veți folosi această frunză pentru a închide totul.Luați marginea exterioară a celei de-a treia frunze și pliați-o spre centru, sigilând joong-ul. Joong - ul ar trebui acum sigilat la un capăt și deschis la celălalt.
9
Neteziți frunzele spre capătul deschis și apoi adunați toate capetele, pliați-le spre centru și țineți apăsat cu degetul mare. Fii ferm, dar nu rupe sau rupe frunzele. Dacă frunzele se rup, începeți din nou. Asigurați-l cu sfoară de bucătărie făcând mai multe bucle în jurul lui joong și fixându-l cu nod. Pat terminat joong cu mâinile pe ambele părți pentru a compacta. Repetați până când frunzele joong și umplutura sunt terminate. Excesul de frunze joong poate fi uscat la temperatura camerei pe un suport de răcire cu sârmă și reutilizat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Strat terminat joong într-o oală mare și se acoperă cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se pune pe aragaz la foc mare, se acoperă și se fierbe. Reduceți căldura la mediu. Gatiti timp de 2 1/2 ore, completand oala cu apa clocotita pentru a mentine Joong scufundat si rotind joong la fiecare ora pentru a promova gatitul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Scoateți joong și de scurgere în strecurătoare stabilit în chiuveta. Lăsați să se odihnească timp de zece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Tăiați coletele deschise și serviți imediat cu sos de soia.Extra joong poate fi păstrat la frigider până la o săptămână sau la congelator timp de câteva luni. Pentru a reîncălzi, puneți-l în apă fierbinte până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista