Johnsonville Inox Italiană Chiftele
Johnsonville chiftelutele italiene de circulație internațională ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 60 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ceapă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chiftele De Petrecere Johnsonville, Johnsonville chiftele clasice și spaghete, și Johnsonville chiftele clasice și spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, combina ou, pesmet, parmezan, lapte si ceapa.
Scoateți cârnații din carcase.
Adăugați cârnați în amestecul de pesmet și amestecați bine. Formați în 20 de chifteluțe.
Aranjați chiftele pe o tigaie superficială.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când chiftelele sunt fierte (160 F).
Se servește cu sos tradițional Clasic de paste de busuioc dulce și spaghete.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice se remarcă prin eleganța lor proaspătă. Note de cireșe, vișine, cireșe negre, cireșe morello, violet, menta, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.