Johnny Marzetti Caserola
Johnny Marzetti caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 729 calorii, 42G de proteine, și 45g de grăsime. 300 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză, sare și piper, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Johnny Marzetti Caserola, Johnny Marzetti al IV-lea, și Johnny Marzetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la doar al dente, 6 până la 8 minute; scurgeți. Rulați apă rece peste paste pentru a opri pastele să gătească mai departe. Pune deoparte.
Între timp, gătiți carnea de vită măcinată și cârnații până se rumenesc complet și se sfărâmă, 7 până la 10 minute.
Se amestecă ceapa, țelina, usturoiul și piperul; continuați să gătiți și amestecați încă 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se amestecă roșiile și sosul de roșii. Se lasă să se răcească cinci minute.
Ungeți ușor o farfurie mare.
Întindeți pastele pe fundul vasului.
Presărați amestecul de brânză italiană peste paste.
Se toarnă amestecul de carne peste paste și brânză. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu grea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute; îndepărtați folia și presărați brânza Cheddar uniform peste caserolă. Continuați să coaceți până când brânza Cheddar s-a topit, aproximativ 5 minute. Se odihnește 10 minute înainte de servire.