Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., Terina de joc ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 365 calorii. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de piept de rață, ficat de pui, vânat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Terină De Vacanță, Broccoli Terină, și Terină De Roșii.
Instrucțiuni
1
Tăiați cu grijă pielea de rață de pe pieptul de rață, apoi tocați foarte fin pielea. Rezervați 12 rashers de slănină pentru căptușirea cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Piept De Rață
Rață întreagă
2
Tăiați toată carnea și slănina rămasă în bucăți de 1 cm, păstrând diferitele cărnuri separate (Pasul 1). Puneți toate cele mai bune biți într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Rezervați slănina tocată și, din cele mai bune bucăți, rezervați 100g pui tocat, 250g ficat de pui, jumătate din vânatul mixt, jumătate din rață și jumătate din pielea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Carne De Vânat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Rață întreagă
4
Puneți toată carnea rămasă și pielea de rață într-un robot de bucătărie (includeți orice bucăți mai grase) și amestecați într-o carne tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Măcinată
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați într-un castron și adăugați usturoiul, ienibaharul, boabele de ienupăr, pătrunjelul, armagnacul sau țuica, vinul și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Armagnac
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă carnea tocată rezervată și se marinează la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți o formă de pâine de 1,5 litri sau o formă de terină cu unt. Întindeți ușor rashers-urile de slănină rezervate (pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
și folosiți cele mai multe dintre ele pentru a alinia cositorul sau matrița, suprapunându-se ușor și lăsând o mulțime de surplomb în partea de sus (Pasul 3). Împachetați amestecul de carne în staniu (Pasul 4), apoi pliați peste consola de slănină și așezați rashers-urile rezervate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Acoperiți terina cu pergament de copt, apoi acoperiți bine cu folie. Puneți un prosop de ceai pliat într-o formă de prăjire și puneți terina deasupra (Pasul 5).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Se toarnă suficientă apă fierbinte în cositorul de prăjire pentru a ajunge chiar sub marginea cositorului de terină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Puneți la cuptor, apoi reduceți focul la 160C/140C ventilator/gaz 3 și coaceți timp de 1 oră. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească 1 oră în baia de apă, apoi se scoate și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Odată răcit, tăiați o fâșie de folie sau card pentru a se potrivi cu partea superioară a cositorului, puneți-o deasupra terinei și cântăriți-o cu câteva cutii grele (Pasul 6). Se răcește peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Scoateți cu grijă terina din tablă, ștergeți toată jeleul și serviți în felii cu toasturile și cornichonii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)