Joc Medieval Găină Oală Plăcintă

Joc Medieval Găină Oală Plăcintă
Medieval joc găină Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 2083 calorii. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fructe, gălbenuș de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Puneți găina într-o pungă de plastic re-sigilabilă de 1 galon cu apă, miere și sare. Sigilați punga și deplasați-vă puternic timp de 1 până la 2 minute pentru a distribui mierea și a dizolva sarea. Puneți punga într-un recipient etanș și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Pentru patiserie: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți împreună făina și sarea într-un bol mic de amestecare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Combinați laptele, apa și untura într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
UnturăUntură
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați făina dintr-o dată și amestecați cu o lingură de lemn până se combină și amestecul începe să se formeze într-o bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se răcește, aproximativ 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și împărțiți din nou una dintre bucăți în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Combinați oul și apa într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Scoateți găina din saramură și uscați-o. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia pielea de pe pieptul găinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Așezați fructele uscate în cavitatea găinii și legați picioarele cu sfoară de măcelărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Așezați găina în centrul unei bucăți de pergament și urmăriți un oval cu aproximativ 1/2 inci mai mare decât găina, aproximativ 8 1/2 inci lungime cu 6 1/2 inci lățime.
4
Scoateți găina din pergament și întoarceți hârtia pentru a evita creionul pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rotiți cele două sferturi de aluat în ovale conform șablonului; aceasta este baza și partea superioară a plăcintei cu oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Așezați una dintre ovale în centrul pergamentului. Puneți celălalt oval deoparte.
7
Rotiți jumătatea rămasă de aluat într-o fâșie de aluat groasă de 1/2 inci și lată de 4 inci, care va ocoli piesa ovală și va înconjura găina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Periați în jurul marginii patiseriei de bază cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Așezați crengutele de cimbru pe bază, apoi acoperiți cu găina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Așezați banda largă de aluat de 4 inci în jurul găinii, formând un "perete" în jurul găinii. Apăsați capetele împreună. Apăsați în jos pentru a sigila acest lucru la patiseria de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Presărați găina cu ienibahar, piper negru, chimen și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
12
Periați partea superioară a "peretelui" cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Așezați ovalul rămas de patiserie deasupra găinii și sertizați, atașând partea superioară de perete. Puneți orice găuri cu aluat în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Periați întreaga patiserie cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
15
Coaceți până când găina atinge o temperatură internă de 150 de grade F, aproximativ1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți din cuptor și odihniți-vă cu 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista