Joc de bucătărie: somon cu unt de ierburi și sos de roșii sparte

Joc de bucătărie: somon cu unt de ierburi și sos de roșii sparte
Joc de bucătărie: somonul cu unt de ierburi și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 9,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 835 calorii. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, procesul nostru de tratare termică în trei etape asigură că inovatoarele noastre duble-D și lamele cu margini drepte sunt durabile, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Paste de roșii izbucnite pe insula focului cu bile de brânză de capră cu ierburi de lămâie, Dorade cu cartofi și sos de roșii de spargere, și Paste cu sos de roșii cherry de 15 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt cu ierburi: în vasul unui robot de bucătărie adăugați toate ingredientele cu unt cu ierburi și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte.Preîncălziți broilerul și pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit. Pune deoparte.Sos de roșii Burst: într-o tigaie medie setată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se adaugă șalota și usturoiul și se sotează până când sunt parfumate și încep să devină translucide, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se adaugă roșiile și se sotează până încep să izbucnească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați vinul, oțetul balsamic, zahărul și pătrunjelul și reduceți la minim. Se fierbe timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați fileurile de somon pe foaia de copt pregătită, presărați cu ulei de struguri, sare și piper. Se fierbe timp de 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De SomonFile De Somon
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată cu o bucată de unt de ierburi și apoi o parte din sosul de roșii spart și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)12creveți și cu veneUnt Cu IerburiUnt Cu Ierburi12creveți și cu veneAcest eveniment este o cină progresivă party...so nu uitați să verificați toate celelalte rețete și instrumente CUTCO vizitând www.kitchen-play.comAcest eveniment este o cină progresivă party...so nu uitați să verificați toate celelalte rețete și instrumente CUTCO vizitând www.kitchen-play.com12creveți și cu veneProcesul nostru de tratare termică în trei etape asigură că inovatoarele noastre duble-D și lamele cu muchii drepte sunt durabile, flexibile și au o margine ascuțităProcesul nostru de tratare termică în trei etape asigură că inovatoarele noastre duble-D și lamele cu muchii drepte sunt durabile, flexibile și au o margine ascuțită3crenguțe1 cană frunze de busuioc bine împachetate1 cană frunze de busuioc bine împachetate3cuișoare de usturoicuișoare de usturoi3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de struguriroșii de struguri22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de struguriulei de struguri22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de struguri (sau ulei de măsline)ulei de struguri (sau ulei de măsline)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 lingură de oregano uscatpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului3crenguțeoregano proaspătoregano proaspăt791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel Italian, tocat grosierPătrunjel Italian, tocat grosier1-2 linguri ulei de masline extravirginAceastă rețetă poate fi folosită cu orice tip de somon disponibil și ar fi la fel de delicioasă cu halibut sau pește-spadăAceastă rețetă poate fi folosită cu orice tip de somon disponibil și ar fi la fel de delicioasă cu halibut sau pește-spadă1somon întreg, aproximativ 3 lbs, jupuit și tăiat în lățime în bucăți de 3 incisomon întreg, aproximativ 3 lbs, jupuit și tăiat în lățime în bucăți de 3 inci12creveți și cu veneSomonSomon12creveți și cu veneSomon cu unt de ierburi și sos de roșii sparteSomon cu unt de ierburi și sos de roșii sparte12creveți și cu venesare și piper, după gustsare și piper, după gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată12creveți și cu veneSuntem foarte ageriSuntem foarte ageri1Bucăți de caramele Heath Barfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie12creveți și cu veneSos De Roșii BurstSos De Roșii Burst32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)12creveți și cu veneGaranția Forever: performanță Forever, claritate forever și garanție de satisfacție a clienților 100% Garanția Forever: performanță Forever, claritate forever și garanție de satisfacție a clienților 100%12creveți și cu venePostarea de astăzi este pentru seria Progressive Party De La Kitchen PLAY împreună cu CUTCO Cutlery și este despre somonPostarea de astăzi este pentru seria Progressive Party De La Kitchen PLAY împreună cu CUTCO Cutlery și este despre somon12creveți și cu vene[imprimare][imprimare]

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista