Joc de bucătărie: somon cu unt de ierburi și sos de roșii sparte
Joc de bucătărie: somonul cu unt de ierburi și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 9,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 835 calorii. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, procesul nostru de tratare termică în trei etape asigură că inovatoarele noastre duble-D și lamele cu margini drepte sunt durabile, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Paste de roșii izbucnite pe insula focului cu bile de brânză de capră cu ierburi de lămâie, Dorade cu cartofi și sos de roșii de spargere, și Paste cu sos de roșii cherry de 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt cu ierburi: în vasul unui robot de bucătărie adăugați toate ingredientele cu unt cu ierburi și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte.Preîncălziți broilerul și pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit. Pune deoparte.Sos de roșii Burst: într-o tigaie medie setată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se adaugă șalota și usturoiul și se sotează până când sunt parfumate și încep să devină translucide, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se adaugă roșiile și se sotează până încep să izbucnească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați vinul, oțetul balsamic, zahărul și pătrunjelul și reduceți la minim. Se fierbe timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați fileurile de somon pe foaia de copt pregătită, presărați cu ulei de struguri, sare și piper. Se fierbe timp de 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Somon
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată cu o bucată de unt de ierburi și apoi o parte din sosul de roșii spart și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.