Jl ' s Cognac Chicken
Puiul de Cognac al lui JL este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 6.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1306 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brandy, jumătate de piept de pui, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bine. Încercați Pui prăjit la tigaie cu sos de muștar de coniac, Pui condimentat cu Risotto, cremă de coniac de ciuperci sălbatice și rampe cu toc, și Coniac Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în fâșii de 1 inch. Condimentează cu praf de usturoi, piper negru, rozmarin și sare condimentată. Într-o tigaie mică fâșii de pui maro în ulei fierbinte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați ciupercile în tigaie și sotati timp de 3 până la 4 minute la foc mediu. Când ciupercile apar ușor rumenite, adăugați smântână grea și coniac, amestecând constant, astfel încât crema să nu se coaguleze.
Reduceți sosul până când se atinge consistența dorită.
Adăugați fâșii de pui în tigaie, amestecând astfel încât să fie acoperite cu sos. Acoperiți și fierbeți timp de 3 până la 4 minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.