Jim ' s Pineapple Cheese Pie
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ananas plăcintă cu brânză Jim un try. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți jeleu de ananas, brânză cu frișcă, topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake cu ananas ușor al lui Jim, Salată de ananas și pui la grătar cu sos Nam jim, și Plăcinta de conopidă a lui Jim Lahey.
Instrucțiuni
Scurgeți sucul din ananas. Puneți fructele deoparte. Se dizolvă gelatina în sucul de ananas și se pune la microunde timp de 1 minut.
Se amestecă toppingul bătut și crema de brânză până se omogenizează.
Se amestecă ananasul în amestecul de brânză cremă. Se amestecă gelatina și se amestecă bine.
Se toarnă în coajă de plăcintă și se dă la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)]()
Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)
Demi-Sec este amestecat în mare parte din Pinot Noir cu Chardonnay și Pinot Meunier, precum și vinuri de rezervă. Lichiorul DEXP (preparat cu grijă și dozat cu 45 g pe litru de către oenologii noștri) îi conferă o armonie mai dulce, dar încă foarte proaspătă. Demi-Sec este cel mai bun atunci când este servit cu deserturi. Ai putea chiar să-l servești într-o carafă, nu pentru a-l decanta, ci pentru a admira culoarea și bulele delicate ale acestui vin elegant.