Jill e dulce și picant fleică
Jill dulce și picant Meatloaf necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, carne de vită măcinată, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Jill e dulce și picant fleică, Susan dulce și picant fleică, și Jill Nussinow ' s Smoky-Sweet Black-Eyed Peas and Greens pentru Potul Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inci.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, mierea, ketchupul, sosul de soia și sosul fierbinte. Gatiti si amestecati 5 minute, pana cand ceapa este frageda.
Într-un castron, amestecați amestecul de ceapă cu carnea de vită măcinată.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură internă de 165 grade F (70 grade C).