Jicama și coriandru Dip

Jicama și coriandru Dip
Jicaman și coriandru Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână smântână, frunze de coriandru, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salsa de afine, Jicama și coriandru, Salată de jicama cu coriandru și ardei iute, și Kebab de creveți Cilantro-lime cu Jicama pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista