Jicama Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 242 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de chili, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Jicama Slaw, Jicama Slaw, și Jicama Slaw.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic de amestecare adăugați suc de lămâie, fulgi de chili, oțet de vin de orez, zahăr și ulei de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Oțet De Orez
Sare și Piper
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
2
Combinați jicama, morcovii, varza și ceapa, castravetele, ardeiul roșu și coriandrul într-un castron mare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
Castravete
Varză
Morcov
Jicama
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pansament la legume și lăsați să stea 15 minute, amestecând de 2 sau 3 ori.