Jicama-Salată De Varză Cu Coriandru
Jicama-Cilantro Coleslaw ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 173 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, varză, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de pește cu salată de varză Jicama-Cilantro, Jicaman și coriandru Dip, și Salsa de afine, Jicama și coriandru.
Instrucțiuni
Aruncați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Răzuiți coaja de la var și stoarceți sucul pentru a măsura 3 linguri. Se amestecă împreună coaja, sucul, chimenul, cayenne și maioneza într-un castron mic.
Adăugați la amestecul de varză și aruncați bine. Aruncați coriandru.