Jicama-Salată De Portocale

Jicama-Salată De Portocale
Salata Jicama-Orange ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Un amestec de cremă fără grăsimi, ceapă verde, julienne - jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Salată De Jicama Portocalie, Jicama-Salată De Portocale, și Salată De Jicama Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu și aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați smântâna, sucul de lămâie, uleiul și sarea într-un bol mic; amestecați cu un tel de sârmă. Chiar înainte de servire, scurgeți amestecul de jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
JicamaJicama
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă pansament peste amestecul de jicama; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista