Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Jicama-Citrus. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de mere, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Jicama-Salată De Citrice, Jicama-salată de citrice, și Salată de jicama, citrice și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați uleiul, vinul, mierea și sucul de portocale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Pe plăcile individuale de salată, aranjați portocalele, grapefruitul și jicama (sau amestecați într-un castron mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat