Jicama murată, ghimbir și ardei de vară

Jicama Murat, ghimbir și ardei de vară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați o combinație, suc de lămâie, jicama și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Struguri murati cu Jicaman si seminte de telina, Salată de varză roșie cu Jicaman și ardei, și MeV Mexican cu fasole, ardei și Jicama.
Instrucțiuni
Se toarnă suc de lămâie, oțet, sare și zahăr într-un castron mediu. Puneți o strecurătoare peste castron. Se taie bine ghimbirul, se pune în filtru și se presează sucul în castron.
Bateți saramura pentru a amesteca.
Felie jicama 1/4 în. felii groase și tăiate în jumătăți sau sferturi. Feliați ardeii și chile în rondele subțiri.
Se adaugă în saramură și se întoarce ușor pentru a se amesteca.
Se răcește cel puțin 1 oră, amestecând din când în când, astfel încât aromele să se poată dezvolta.
Se servește rece. Păstrează, răcit, până la 2 zile.