Jicama cu vârf de citrice și Slaw de morcovi
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, citrice-ghimpat Jicaman și morcov Slaw ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 66 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți morcov tăiat julienne, coajă de tei, jicama tăiată julienne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Morcov, Jicama și salată de varză roșie, Jicama & morcov Slaw cu sos de miere-var, și Biban de mare cu vârf de citrice.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare și aruncați ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă cilantro chiar înainte de servire.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.