Jerky Lover ' s Jerky-dulce, fierbinte și picant!
Jerky Lover ' s Jerky-dulce, fierbinte și picant! ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 346 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, vârf de filet de vită, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Dulce n ' picant carne de vită sacadat, Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, și Picant Piperat Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Într-un castron mic sau cană, amestecați împreună pudra de ceapă, pudra de usturoi și puțin piper negru crăpat. Condimentați ușor carnea, folosind doar o parte din amestec. Rezervați condimentele rămase.
Așezați într-un recipient sau vas de plastic etanș și puneți-l la frigider.
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați împreună zahărul brun, sosul de soia, sosul teriyaki, sosul Worcestershire, oțetul balsamic, aroma de fum lichid și sucul de ananas.
Se încălzește până când zahărul brun s-a dizolvat complet. Puneți la frigider marinada până se răcește.
Se toarnă marinada răcită peste carnea condimentată și se amestecă manual pentru a acoperi. Sigilați vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Aranjați fâșiile de vită pe raftul unui deshidrator și presărați cu puțin mai mult din amestecul de condimente și fulgi de ardei roșu dacă utilizați. Uscați timp de 5 ore sau până la uscarea dorită.