Jenn umplute friptură de porc și legume

Jenn umplute friptură de porc și legume
Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de porc umplută de Jenn și legumele ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 6848 calorii, 460g de proteine, și 171g de grăsime fiecare. Pentru $ 44.5 pe portie, această rețetă acoperă 90% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 53 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, ulei de măsline, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Cu Legume (Crock-Pot), Friptură De Porc Umplute Cu Fructe, și Umplute coroana friptură de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Cu un prosop de bucătărie sau prosoape de hârtie, uscați friptura. Întoarceți partea de grăsime prăjită în sus. Cu un cuțit de decojit, tăiați fante adânci între fiecare coastă. Umpleți fiecare fantă cu spanac și ananas uscat. Înfășurați friptura cu sfoară de măcelărie pentru a ține carnea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas UscatAnanas Uscat
FripturăFriptură
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Într-un castron mare, amestecați împreună rozmarin, pătrunjel, condimente de pasăre, usturoi, praf de usturoi, praf de ceapă, sare, piper crăpat, unt și 1 1/2 linguri ulei. Frecați jumătate din amestec peste friptură și în interiorul fantelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Încălziți 1 1/2 linguri ulei la foc mare. Căutați friptura, transformându-se în maro pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire cu partea grasă în sus; împrăștiați morcovi, cartofi și ceapă în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Se toarnă amestecul de frecare rămas peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
7
Prăjiți, neacoperit, într-un cuptor preîncălzit timp de 2 1/2 ore, până când temperatura internă a fripturii citește 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Îndepărtați friptura, acoperiți cu un cort din folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 20 de minute până la 1/2 oră pentru a asigura umezeala. Feliați de-a lungul fiecărei coaste și serviți cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista