Jen ' s Maple Pumpkin Pie
Jen ' s Maple Pumpkin Pie este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați jumătățile de dovleac, tăiate în jos, pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți dovleacul în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula, cel puțin 15 minute.
Scoateți semințele din dovleac și aruncați-le. Scoateți carnea de dovleac într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
În timp ce dovleacul se prăjește, întindeți aluatul de plăcintă pentru a se potrivi într-un vas de plăcintă de 9 inci. Crimpați marginile pentru a forma o margine. Refrigerați aluatul până la răcire, cel puțin 45 de minute.
Tapetați aluatul de plăcintă răcit cu 2 foi de folie de aluminiu și turnați greutăți de plăcintă în folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este așezată pe părțile laterale și ușor aurie pe margine, aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu cu greutăți de plăcintă.
Bateți albușul de ou și apa împreună într-un castron mic.
Ungeți marginea crustei de plăcintă cu amestec de albuș de ou și reveniți la cuptor.
Coaceți până când partea de jos a plăcintei pare uscată și setată, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți crusta din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Bateți 2 căni de piure de dovleac, smântână, ouă, zahăr brun, sirop de arțar, făină, vanilie, scorțișoară, nucșoară, cuișoare și sare împreună într-un castron până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de dovleac în crusta de plăcintă coaptă.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit până când este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.