Jelly Roll
Jelly Roll durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 212 calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați praf de copt, extract de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 176 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați Jeleu Aspic , Smoothie cu unt de arahide și Jeleu și Jeleu de piper Jalapeño de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tavă cu jeleu de 10 x 15 inci cu hârtie de pergament.
Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Într-un castron mare, bate ouăle și zahărul cu un mixer electric până când se îngroașă și palid, aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia și laptele. Se amestecă treptat ingredientele uscate. Aluatul va fi subțire.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când centrul se ridică înapoi când este apăsat ușor. Nu coace în exces, altfel se poate crăpa.
Pudrați generos un șervețel curat cu zahăr de cofetă. Întoarceți tortul pe prosop și îndepărtați hârtia de pergament. Rulați ușor tortul folosind prosopul și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Desfaceți tortul și întindeți deasupra un strat uniform de dulceață.
Rulați tortul înapoi într-o spirală strânsă și scoateți prosopul. Pudrați cu zahăr de cofetă înainte de servire.