Jelly de cirese salbatice certo nr
Jeleul de cirese salbatice de la certo circulatory ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 112 și costă 3 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți zahăr, suc, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Certo nr. cinci Pepper Jelly, Jelly de soc certo circulatory, și Jelly de zmeură neagră certo-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Cireșe de tulpină și groapă.
Se pune în cratiță; se adaugă apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 min.
Așezați trei straturi de pânză de brânză umedă sau o pungă de jeleu într-un castron mare.
Se toarnă fructele pregătite în pânză de brânză. Legați cheesecloth închis; agățați și lăsați să picure în castron până când picurarea se oprește. Apăsați ușor. Măsurați exact 3 căni de suc în 6 sau 8 qt. saucepot.
Se amestecă zahărul în suc în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, necesară.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)