Jell-O Mold
Jell-O mucegai este un fără gluten rețetă cu 20 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 191 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jeleu, smântână, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Jell-O Mold, Matrița de jeleu a unchiului Sam, și Mucegai Spumant Jell - O.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 buc jello în 1 cană de apă clocotită, se amestecă până se dizolvă. Lingură (nu se toarnă) aproximativ lichid de lichid într-o tigaie de tort bundt de 12 căni. Se răcește până se fixează, dar nu este ferm. Ceea ce înseamnă că se lipește de deget atunci când este atins, dar își păstrează forma.
Adăugați smântână de ceașcă de la suc de fructe la jeleul rămas din primul pachet.
Se amestecă bine, apoi se trece printr-o strecurătoare pentru a îndepărta toate bucățile. Lingurați cu grijă (nu turnați) acest strat cremos pe stratul de jello simplu. Se răcește până se fixează, dar nu este ferm.Repetați cu restul de 6 pachete. Este posibil să aveți un pic din ultimul strat rămas over.To desfaceți, înmuiați matrița într-un vas mare cu apă caldă timp de aproximativ 10 secunde. Trageți ușor jeleul din jurul marginilor cu un deget umezit.
Așezați o placă umezită deasupra matriței și răsturnați cu atenție (rapid).
Se toarnă orice lichid acumulat. Agitați ușor pentru a slăbi jeleul. Îndepărtați ușor mucegaiul și centrați jeleul pe farfurie cât de bine puteți. Folosiți un prosop de hârtie curat pentru a curăța orice mizerie liquid.It este important ca tigaia dvs. să fie exact 12 căni, altfel proporțiile și adâncimea dungilor dvs. vor varia.Dacă aveți o tigaie de dimensiuni diferite. Improvizează!