Jeleuri De Fructe De Pere De Afine
Nevoie de o condiment fără gluten și vegetarian? Jeleurile de fructe cu pere de afine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 64 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână unt, pectină lichidă certo, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleuri De Fructe, Jeleuri De Fructe, și Jeleuri De Fructe De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți tigaia cu apă și agitați uscat. Linia de jos și părțile laterale ale tigaie cu folie de plastic, apăsând în partea de jos și colțurile tigaie pentru a netezi. (Apa ajută folia de plastic să adere.)
Pere sferturi și miez, apoi tăiate în bucăți de 1/2 inch. (Nu coaja.)
Aduceți pere, afine, apă, 2 3/4 căni de zahăr, unt și băț de scorțișoară la fiert într - o oală grea de 4 până la 6 litri la foc moderat, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când afinele izbucnesc și perele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară, apoi transferați cu grijă amestecul fierbinte într-un robot de bucătărie și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 1 minut. (
Amestecul va fi gros). Forțați printr-o sită cu ochiuri medii înapoi în aceeași oală, apăsând pe solide cu spatele unei linguri și aruncând solidele.
Pune o farfurie în congelator să se răcească.
Amestecul trebuie să rămână într-o movilă fermă și să nu ruleze. Dacă amestecul rulează, continuați să gătiți și să amestecați și repetați testul la fiecare 5 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă imediat amestecul în tigaia pregătită. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei pentru a netezi partea superioară și pentru a elimina orice bule de aer.
Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 1 oră, apoi se acoperă suprafața direct cu folie de plastic și se răcește până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 1 săptămână.
Desfaceți amestecul de fructe pe o tăietură și îndepărtați folia de plastic.
Tăiați în pătrate de 1 inch folosind un cuțit ascuțit. (Pentru tăiere mai ușoară, clătiți cuțitul cu apă fierbinte, apoi uscați-l între tăieturi.)
Chiar înainte de servire, întindeți zahărul rămas într-un castron puțin adânc și acoperiți pătratele pe toate părțile.