Nevoie de o condiment fără gluten și vegetarian? Jeleurile de fructe cu pere de afine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 64 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână unt, pectină lichidă certo, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleuri De Fructe, Jeleuri De Fructe, și Jeleuri De Fructe De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți tigaia cu apă și agitați uscat. Linia de jos și părțile laterale ale tigaie cu folie de plastic, apăsând în partea de jos și colțurile tigaie pentru a netezi. (Apa ajută folia de plastic să adere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
2
Pere sferturi și miez, apoi tăiate în bucăți de 1/2 inch. (Nu coaja.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
3
Aduceți pere, afine, apă, 2 3/4 căni de zahăr, unt și băț de scorțișoară la fiert într - o oală grea de 4 până la 6 litri la foc moderat, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când afinele izbucnesc și perele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Afine
Unt
Pere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară, apoi transferați cu grijă amestecul fierbinte într-un robot de bucătărie și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 1 minut. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Amestecul va fi gros). Forțați printr-o sită cu ochiuri medii înapoi în aceeași oală, apăsând pe solide cu spatele unei linguri și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Grăsime De Porc înapoi
6
Pune o farfurie în congelator să se răcească.
1
Amestecul trebuie să rămână într-o movilă fermă și să nu ruleze. Dacă amestecul rulează, continuați să gătiți și să amestecați și repetați testul la fiecare 5 minute.
2
Se ia de pe foc și se toarnă imediat amestecul în tigaia pregătită. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei pentru a netezi partea superioară și pentru a elimina orice bule de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 1 oră, apoi se acoperă suprafața direct cu folie de plastic și se răcește până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Desfaceți amestecul de fructe pe o tăietură și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Plastic
5
Tăiați în pătrate de 1 inch folosind un cuțit ascuțit. (Pentru tăiere mai ușoară, clătiți cuțitul cu apă fierbinte, apoi uscați-l între tăieturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Chiar înainte de servire, întindeți zahărul rămas într-un castron puțin adânc și acoperiți pătratele pe toate părțile.