Jeleu Picant De Ardei Roșu

Jeleu Picant De Ardei Roșu
Jeleul picant de ardei roșu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, oțet de vin alb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Ardei Dulce Și Picant, Vinaigretă cu jeleu de ardei dulce și picant, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane goale pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 8 până la 10 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcane în apă, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Încălziți capacele în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când termometrul înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Păstrați borcanele și capacele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1
Ardei gras cu fulgi de ardei roșu într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Amestecul va măsura aproximativ 2 1/2 cani.)
3
Bateți împreună pectina și 1/4 cană de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă împreună amestecul de piper, oțetul, untul, sarea și restul de 3 căni de zahăr într - o oală grea de 5 până la 6 litri. Se aduce la fierbere viguroasă la foc mare, apoi se continuă fierberea viguroasă, amestecând ocazional, 5 minute. Adăugați treptat amestecul de pectină, amestecând constant. Întoarceți jeleul la fierbere viguroasă, amestecând constant și fierbeți, amestecând constant, 1 până la 2 minute (amestecul se va îngroșa ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
PectinăPectină
PiperPiper
JeleuJeleu
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc.
6
Îndepărtați cu grijă borcanele și capacele cu clești de conservare, apoi scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capacele uscate rapid. Inversați borcanele și puneți imediat jeleul fierbinte în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra. (Ultimul borcan poate să nu fie plin.) Rulați o spatulă de plastic curată între jeleu și părțile laterale ale borcanelor pentru a elimina bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed și curat, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
CleșteClește
1
Puneți borcane sigilate pe raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. (Dacă aveți un borcan parțial plin, nu îl prelucrați. Acoperiți-l cu un capac și o bandă de șurub, apoi păstrați-l în frigider.) Aduceți la fierbere completă, acoperită, apoi fierbeți jeleu, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați borcanele cu clești de conservare pe o suprafață căptușită cu prosop pentru a se răci. Borcanele se vor sigila; dacă auziți un ping, asta înseamnă că vidul format deasupra jeleului de răcire a făcut capacul concav. Amintiți-vă că este posibil să fiți sau nu în preajmă pentru a auzi ping-ul. Important este ca borcanele să aibă în cele din urmă capace concave. Jeleul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
3
După ce borcanele s-au răcit, 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a verifica dacă este concav, apoi scoateți banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are o etanșare bună. Înlocuiți banda de șurub. Puneți borcanele care nu s-au sigilat corect în frigider și folosiți-le mai întâi (împreună cu borcanul care a fost doar parțial plin).
1
* Verificați data de expirare a pectinei pentru a vă asigura prospețimea.•Dacă utilizați borcane cu inele de cauciuc (încă vândute, dar neaprobate de USDA), urmați instrucțiunile producătorului.* Jeleul se păstrează în borcane sigilate într-un loc răcoros și întunecat de 5 până la 6 luni.•Dacă doriți să faceți mai mult jeleu, nu dublați rețeta; faceți un alt lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
JeleuJeleu
DateDate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista