Jeleu de violete

Jeleu de violete
Jeleul de violete este un condiment care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 106 calorii. Pentru 13 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 8%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Violet Vermouth, Violet Beauregarde Part 2 și Southern Hotcakes Violet Murphy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți florile; puneți într-un vas mare de sticlă termorezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă apă clocotită peste flori și se lasă să stea 2 ore, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se strecoară și se rezervă lichid violet, apăsând cu o spatulă pentru a extrage toată culoarea posibilă. Aruncați florile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Măsurați lichidul violet; adăugați suficientă apă pentru a măsura 3-1/2 căni (lichidul va fi albastru-verde). Se amestecă pectina, sucul de lămâie și zahărul (lichidul va deveni violet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se toarnă într-o cratiță mare de oțel inoxidabil; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Pune cu grijă lichid fierbinte în borcane fierbinți sterilizate de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cipriani Prosecco cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate7
Revista