Jeleu De Struguri-Cod Negru Glazurat

Codul Negru glazurat cu jeleu de struguri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, coajă de portocală, jeleu de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, MCP jeleu de struguri, și Jeleu De Struguri Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați soia, jeleul și oțetul într-o cratiță mică la foc mic, amestecând până se topește jeleul, aproximativ 1 minut.
Lăsați glazura să se răcească, apoi puneți-o într-o pungă de plastic resigilabilă cu codul. Marinați la frigider aproximativ 1 oră.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Scoateți codul din marinată și puneți marinada într-o cratiță mică.
Transferați codul pe foaia de copt pregătită. Aduceți glazura la fierbere și opriți focul.
Scoateți 2 linguri de glazură din oală, rezervând restul pentru servire și periați codul cu glazura. Se fierbe codul la aproximativ 5 centimetri de căldură, perindându-se cu glazură suplimentară la jumătatea drumului, până când este gătit, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea peștelui. Ar trebui să se simtă ferm la atingere.
Se amestecă împreună scallions și coaja si se presara peste pește.
Se servește cu orez și glazura rezervată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.