Jeleu De Struguri
Jeleul de struguri ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 3 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de struguri concentrat fără zahăr, pectină fără zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ MCP jeleu de struguri, Struguri Maimuță Jeleu Împușcat, și Jeleu De Struguri Cardamom.
Instrucțiuni
Combinați concentratul de suc de struguri și apa într-o cană de măsurare din sticlă de 2 litri. Adăugați treptat pectină, amestecând bine.
Lăsați amestecul să stea 5 minute. Cuptor cu microunde la mare până când amestecul ajunge la fierbere, amestecând după 4 minute. Se fierbe 1 minut.
Scoateți din căldură; spumă degresată, dacă este necesar.
Adăugați îndulcitor, amestecând până când îndulcitorul este complet dizolvat.
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4 inch în partea de sus a borcanului; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute.