Jeleu De Soc

Jeleu De Soc
Reteta jeleu de soc se poate face în aproximativ 3 ore. Această rețetă face 50 de porții cu 90 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1130 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fructe de soc, suc de lămâie, pectină surejell și zahăr granulat. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca un condiment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Jeleu De Soc, Sigur.Jeleu de soc JELL, și Jelly de soc certo circulatory sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Clătiți ciorchinii de soc: clătiți bine ciorchinii de soc. Mi se pare că cel mai simplu mod de a face acest lucru este să le pun în bazinul chiuvetei mele de bucătărie și să-l umplu cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Dacă ți-ai ales propriile fructe de soc, de multe ori există mici bug-uri de dovleac sau păianjeni care vor ieși la suprafață, așa că fii atent la ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Îndepărtați socul de tulpini: lucrând peste un castron mare, lucrați pe un grup mic la un moment dat, greblând ușor degetele sau dinții unei furculițe peste ciorchini pentru a disloca fructele de pădure din tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Utilizați mai ales fructe de padure care sunt complet albastre sau negre. Câteva fructe de padure verzi undercoapte sunt bine; au mai multă pectină și includerea lor va ajuta setul de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
PectinăPectină
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
5
Pentru fiecare lot de jeleu, colectați 3 lbs de fructe de soc decorticate (aproximativ 8 până la 10 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Puneți fructele de soc într-o oală și aduceți la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De SocFructe De Soc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Puneți fructele de pădure într-o oală mare și zdrobiți cu un tocător de cartofi pentru a elibera o parte din sucuri. Întoarceți focul la mediu și continuați să zdrobiți pe măsură ce amestecul se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Odată ce boabele și sucurile lor ajung la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați boabele să fiarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
9
Se ia de pe foc.
1
Așezați o sită mare cu ochiuri fine sau 4 straturi de pânză de brânză peste o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați încet piureul de fructe de pădure și sucul peste sită pentru a strecura sucul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați tulpina timp de o oră.
4
borcane pentru conserve: veți avea nevoie de 5-6 borcane și capace de conserve de 8 uncii. Clătiți borcanele și puneți-le pe o foaie de copt, completați, în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Conserve BorcanConserve Borcan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se încălzește timp de 10 minute la 200 km f pentru a steriliza borcanele.
6
Pentru a steriliza capacele, aduceți un fierbător cu câteva căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Puneți capacele într-un castron puțin adânc și turnați apa clocotită peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
scoateți sucul: veți avea nevoie de 3 căni de suc pentru a face un lot de jeleu dacă utilizați MCP sau sigur
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Jell pectină.**
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
10
Orice cantitate mai mare decât cea pe care o puteți rezerva pentru a face sirop sau adăugați la un alt lot pentru jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1
Așezați 3 căni de suc într-o oală mare, cu fețe înalte, largă (8 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sucul de lămâie și pectina. Aduceți la fierbere la căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
PectinăPectină
1
Adăugați 4 1/2 căni de zahăr și 1/4 linguriță de unt. Se amestecă cu o lingură de lemn. Aduceți din nou la fierbere. Urmăriți oala, deoarece amestecul se va spuma considerabil. Poate fi necesar să reduceți puțin focul pentru a împiedica spuma să fiarbă peste oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Apropo, motivul pentru care adăugăm o cantitate mică de unt este că ajută la menținerea amestecului la fierbere la fel de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Fierbeți amestecul, apoi turnați în borcane de conserve: de îndată ce amestecul ajunge la o fierbere rulantă pe care nu o puteți diminua amestecând, urmăriți ceasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4
La exact 2 minute, scoateți-l de pe foc și turnați amestecul în borcane de conserve la 1/4 inch de spațiu de cap de pe jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
5
Asigurați borcanele de conservare cu capace: ștergeți jantele cu un prosop de hârtie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Așezați capacele pe borcane și inele pentru a le fixa.
7
Dacă doriți, pentru a asigura o etanșare bună și pentru a proteja împotriva mucegaiului (orice bacterie potențial dăunătoare va fi deja distrusă de concentrația de zahăr a jeleului), puteți prelucra borcanele într-o baie de apă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Pentru a face acest lucru, puneți un suport aburitor în partea de jos a unei oale mari și înalte. Umpleți oala până la jumătate cu apă (suficient pentru a acoperi borcanele cu un centimetru sau doi de apă când sunteți în oală), aduceți la fierbere, așezați ușor borcanele în oală (ajută la utilizarea unui Ridicator de borcane, clești sau purtați mănuși de cauciuc), fierbeți timp de 5 minute și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lasă să se răcească. Pe măsură ce jeleul se răcește, ar trebui să auziți un sunet în timp ce capacele se sigilează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
** Notă acestea sunt liniile directoare din instrucțiunile din cutia de pectină. Am constatat că uneori chiar și jumătate din cantitatea de pectină va face ca jeleul să se stabilească, deși poate nu la fel de ferm ca întreaga cantitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții50
Scor De Sănătate1
Revista