Jeleu de Rozmarin
Jeleul de rozmarin este un condiment care servește 56. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 47 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de zahăr, rozmarin, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeleu Aspic , Smoothie cu unt de arahide și Jeleu și Jeleu de piper Jalapeño de pere .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa clocotită și rozmarinul; se acopera si se lasa sa stea 15 minute. Se strecoară, rezervând lichid. Dacă este necesar, adăugați apă pentru a măsura 1-1/4 cani. Reveniți lichidul în tigaie; adăugați zahăr și oțet. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant.
Adăugați pectină, amestecând până când amestecul fierbe. Se fierbe și se amestecă timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma.
Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Îndepărtați bulele de aer, ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o cutie cu apă clocotită.