Jeleu de piper MCPCR
Jeleul de ardei MCP este un fără gluten și vegetarian condiment. Această rețetă face 80 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți apă, pectină mcp, suc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu de congelare pentru struguri MCP-0, MCPCMCROKECHERRY Jam, și Gem de struguri fără sâmburi MCP, fără sâmburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Tăiați și înjumătățiți ardeii; aruncați semințele. Se toacă fin sau se macină ardeii. Măsurați 2 căni de ardei pregătiți în cratiță mare.
Adăugați apă și oțet. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, neacoperit, 15 min.
Așezați trei straturi de pânză de brânză umedă sau o pungă de jeleu într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de piper în pânză de brânză. Legați cheesecloth închis; agățați și lăsați să picure în castron până când picurarea se oprește. Apăsați ușor. Măsurați exact 3 căni de suc în 6 sau 8 qt. saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 2 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)