Jeleu De Cidru Roz

Jeleu De Cidru Roz
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, jeleul de cidru Roz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, suc de afine, pectină de fructe pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Gutui roz și jeleu de afine, Jeleu De Cidru, și Jeleu De Cidru De Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele patru ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierbere completă; se fierbe timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți de pe foc; îndepărtați orice spumă. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane sterilizate la jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Îndepărtați bulele de aer, ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-o conservă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista