Jeleu De Chili Dulce Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Thai Sweet Chili Jelly. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 2536 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 40,9 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 289 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați chilis de păsări thailandeze, zahăr granulat, pectină lichidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Dulce Chili cartofi dulci cartofi cu Thai Curry iaurt Dip, Sos De Chili Dulce Thailandez, și Sos De Chili Dulce Thailandez.
Instrucțiuni
Într-un bol de blender sau robot de bucătărie, purificați ardeii, usturoiul și oțetul împreună până când amestecul este tocat grosier. Reglați grosimea sau netezimea după preferințe.
Transferați amestecul de piper-usturoi într-o oală mare, adâncă din oțel inoxidabil.
Adăugați zahărul în oală. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Se amestecă pectina și se fierbe tare, amestecând continuu, timp de un minut.
Scoateți de pe foc și îndepărtați orice spumă care se poate forma la suprafață.
Turnați rapid jeleu fierbinte în borcane sterilizate, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch (1/2 centimetru). Ștergeți rim.
Așezați capacele plate pe borcane. Înșurubați benzile până când rezistența este îndeplinită.
Jeleul poate fi păstrat la frigider până la șase luni. Dacă doriți să-l păstrați mai mult timp fără refrigerare, urmați pașii dintr-un ghid pentru începători pentru conservare.