Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir
Pepper jeleu și ghimbir sunca glazurate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap condiment. Această rețetă servește 12. O porție conține 1001 calorii, 74G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, piper, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Șuncă glazurată fumurie cu jeleu de ardei roșu, și Slow Cooker Ardei Jeleu Glazurate Sunca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Faceți tăieturi superficiale în grăsime de șuncă la 1 inch distanță într-un model de diamant. Frecați uleiul de măsline și ardeiul măcinat peste șuncă.
Așezați șunca pe un suport într - o tigaie de prăjire de 14 x 11 inci.
Se toarnă vin în partea de jos a tigaie; se amestecă în boabe de piper și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați 4 căni de apă. Acoperiți tigaia ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți, acoperit, la 350 pe raftul inferior al cuptorului 2 ore.
Între timp, aduceți ghimbirul la fierbere într-o tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu-mare și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până la reducerea la 3/4 cană.
Se ia de pe foc și se amestecă jeleul de piper până se omogenizează.
Descoperiți șunca și coaceți încă 2 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 și șunca este caramelizată, lipind la fiecare 30 de minute cu amestec de ghimbir. (Scut sunca cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.)
Scoateți din cuptor; transferați într-un platou de servire, rezervând 2 căni de picături de tigaie.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
Se toarnă picături rezervate printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță medie; grăsime degresată. Aduceți picăturile la fierbere la foc mare și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când lichidul este redus la 3/4 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul.
Serviți cu biscuiți de șuncă și făină de porumb.
Notă: pentru a pregăti un 12 - 14-lb. șuncă complet gătită, creșteți jeleul de ardei roșu la 1 cană, uleiul de măsline la 2 lingurițe., muștar la 1 1/2 lingură., și piper măcinat la 2 lingurițe. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, gătirea amestecului de ghimbir 20 până la 25 de minute sau până la reducerea la 1 1/2 căni la Pasul 3, rezervarea a 3 căni de picături la Pasul 4 și gătirea picăturilor rezervate până la reducerea la 1 1/2 căni la Pasul face 18 până la 24 de porții. Hands - on Timp 15 min.; Timp Total 4 ore, 55 min.