Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir

Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir
Pepper jeleu și ghimbir sunca glazurate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap condiment. Această rețetă servește 12. O porție conține 1001 calorii, 74G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, piper, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Șuncă glazurată fumurie cu jeleu de ardei roșu, și Slow Cooker Ardei Jeleu Glazurate Sunca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți tăieturi superficiale în grăsime de șuncă la 1 inch distanță într-un model de diamant. Frecați uleiul de măsline și ardeiul măcinat peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați șunca pe un suport într - o tigaie de prăjire de 14 x 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă vin în partea de jos a tigaie; se amestecă în boabe de piper și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 4 căni de apă. Acoperiți tigaia ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți, acoperit, la 350 pe raftul inferior al cuptorului 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, aduceți ghimbirul la fierbere într-o tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu-mare și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până la reducerea la 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc și se amestecă jeleul de piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
9
Descoperiți șunca și coaceți încă 2 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 și șunca este caramelizată, lipind la fiecare 30 de minute cu amestec de ghimbir. (Scut sunca cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți din cuptor; transferați într-un platou de servire, rezervând 2 căni de picături de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
12
Se toarnă picături rezervate printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță medie; grăsime degresată. Aduceți picăturile la fierbere la foc mare și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când lichidul este redus la 3/4 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
14
Serviți cu biscuiți de șuncă și făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
15
Notă: pentru a pregăti un 12 - 14-lb. șuncă complet gătită, creșteți jeleul de ardei roșu la 1 cană, uleiul de măsline la 2 lingurițe., muștar la 1 1/2 lingură., și piper măcinat la 2 lingurițe. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, gătirea amestecului de ghimbir 20 până la 25 de minute sau până la reducerea la 1 1/2 căni la Pasul 3, rezervarea a 3 căni de picături la Pasul 4 și gătirea picăturilor rezervate până la reducerea la 1 1/2 căni la Pasul face 18 până la 24 de porții. Hands - on Timp 15 min.; Timp Total 4 ore, 55 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate26
Revista