Jeleu de ardei roșu cu Grissini și brânză Montasio

Jeleu de ardei roșu cu Grissini și brânză Montasio
Jeleul de ardei roșu cu Grissini și brânză Montasio este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 760 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de vin, făină de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Sare și piper Grissini, Grissini de parmezan și piper crăpat, și Cremă de brânză și ardei iute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați ardeii roșii până se curăță grosier. Ar trebui să aveți 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați piureul într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați zahărul și oțetul și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Gatiti la foc moderat, amestecand continuu, pana se reduce usor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se ia de pe foc și se amestecă pectina. Se aduce la fierbere și se amestecă constant timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
5
Se toarnă jeleul în 5 borcane sterilizate de 8 uncii, se acoperă bine și se lasă să se răcească. Dacă centrul capacului este elastic, puneți la frigider borcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Într-o cratiță medie, încălziți laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați drojdia și zahărul și lăsați să stea până se spumează ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
8
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Adăugați cele 3 căni de făină de pâine, unt, sare și 2 linguri de ulei de măsline și amestecați până se formează un aluat rigid și zdrențuit. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor vasul și întoarceți aluatul în el, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească timp de 1 oră sau până la dublarea volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și apăsați-l în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Tăiați aluatul în 5 bucăți. Lucrând cu 2 bucăți de aluat odată, rulați fiecare bucată într-un pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
13
Ungeți ușor aluatul cu ulei de măsline și presărați sare grosieră. Folosind o riglă și o roată de patiserie sau un tăietor de pizza, tăiați aluatul în benzi late de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
14
Transferați benzile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
15
Coaceți grissini timp de 12 minute, până devin aurii și crocante, mutând tigăile de sus în jos și din față în spate pentru a se rumeni uniform. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrissiniGrissini
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
16
Lăsați să se răcească complet.
17
Serviți grissini cu jeleu de ardei roșu și brânză Montasio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
GrissiniGrissini
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista