Jeleul de afine-piper este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 10. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 368 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pectină lichidă, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Jeleu De Afine-Piper (Fierbinte), Jeleu de ardei iute de afine, și Jeleu De Afine-Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii, ardeii iute, zahărul, fulgii de ardei roșu și sarea într-o oală largă grea la foc mediu și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă pectina și sucul de lămâie. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat
Pectină
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă afine și se fierbe ușor până se sparg și sucurile se îngroașă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3
Transferați jeleul într-un borcan, lăsați să se răcească și acoperiți. Se va păstra până la 3 săptămâni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)