Jeff ' s Cheesy Crispy cartofi de vacanță

Jeff ' s Cheesy Crispy cartofi de vacanță
Cartofii de vacanță crocanți ai lui Jeff ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză mozzarella, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi crocanți cu ouă de brânză, Stive De Cartofi Crocante, și Pieptul BBQ al lui Jeff.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cartofii. Înmuiați feliile de cartof acoperite cu apă rece ca gheața într-un bol mare timp de 30 de minute, amestecând puțin. Apoi transferați cartofii într-un colizor și clătiți până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați feliile de cartofi pe un prosop de bucătărie curat sau mai multe prosoape de hârtie stratificate și uscați cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Prăjiți cartofii. Într-o tigaie mare cu laturi drepte sau într-o oală de stoc la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei pentru a umple până la 1 inch adâncime. În loturi, prăjiți feliile de cartofi, răsturnând la jumătate până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie rigide și crocante la exterior, dar să mențină un interior cărnos. Gustă unul, deliciul bucătarului!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți fiecare lot pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu o stropire de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Pregătiți pico De gallo. Într-un castron mic aruncați roșiile cu scallions, sos fierbinte, suc de lămâie, chimen, piper cayenne și un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pico De GalloPico De Gallo
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți cartofii. Preîncălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul unei tăvi de plăcintă sau a unei tăvi de copt de 8x8 inci. Folosind jumătate din cartofi, stratificați feliile într-un model circular începând din exteriorul tigaiei și deplasându-vă spre centru, cu feliile ușor suprapuse. Asigurați-vă că acoperiți întregul fund în acest fel. Apoi presărați uniform jumătate din amestecul de cheddar / jack peste stratul de cartofi. În plus, presărați pico De gallo, apoi adăugați o stropire uniformă de jumătate de mozzarella. Repetați stratul încă o dată terminând cu brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pico De GalloPico De Gallo
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Se introduce la cuptor și se coace până când brânza este topită și aurie pe margini, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Tăiați în felii și serviți cald cu o păpușă de cremă mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista