Jeff ' s Cheesy Crispy cartofi de vacanță
Cartofii de vacanță crocanți ai lui Jeff ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză mozzarella, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi crocanți cu ouă de brânză, Stive De Cartofi Crocante, și Pieptul BBQ al lui Jeff.
Instrucțiuni
Pregătiți cartofii. Înmuiați feliile de cartof acoperite cu apă rece ca gheața într-un bol mare timp de 30 de minute, amestecând puțin. Apoi transferați cartofii într-un colizor și clătiți până când apa curge limpede.
Turnați feliile de cartofi pe un prosop de bucătărie curat sau mai multe prosoape de hârtie stratificate și uscați cât mai mult posibil.
Prăjiți cartofii. Într-o tigaie mare cu laturi drepte sau într-o oală de stoc la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei pentru a umple până la 1 inch adâncime. În loturi, prăjiți feliile de cartofi, răsturnând la jumătate până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie rigide și crocante la exterior, dar să mențină un interior cărnos. Gustă unul, deliciul bucătarului!
Scoateți fiecare lot pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu o stropire de sare.
Pregătiți pico De gallo. Într-un castron mic aruncați roșiile cu scallions, sos fierbinte, suc de lămâie, chimen, piper cayenne și un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Coaceți cartofii. Preîncălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul unei tăvi de plăcintă sau a unei tăvi de copt de 8x8 inci. Folosind jumătate din cartofi, stratificați feliile într-un model circular începând din exteriorul tigaiei și deplasându-vă spre centru, cu feliile ușor suprapuse. Asigurați-vă că acoperiți întregul fund în acest fel. Apoi presărați uniform jumătate din amestecul de cheddar / jack peste stratul de cartofi. În plus, presărați pico De gallo, apoi adăugați o stropire uniformă de jumătate de mozzarella. Repetați stratul încă o dată terminând cu brânza mozzarella.
Se introduce la cuptor și se coace până când brânza este topită și aurie pe margini, aproximativ 18 minute.
Tăiați în felii și serviți cald cu o păpușă de cremă mexicană.