Jeannie 's Kickin' Fried Fish
Jeannie 's Kickin' pește prăjit necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 270 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Peștele prăjit al mamei, Pește Roșu Prăjit, și Pește Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul cu lapte într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună firimiturile de pâine, fulgii de ceapă prăjiți, usturoiul, condimentele înnegrite, fulgii de ardei roșu zdrobiți, piperul negru și sarea de mare.
Scufundați un file de tilapia în amestecul de ouă, apoi apăsați ușor în amestecul de firimituri de pe ambele părți; așezați fileul acoperit pe o farfurie. Repetați cu fileurile rămase; refrigerați fileurile acoperite timp de aproximativ 15 minute pentru a ajuta la setarea firimiturilor.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie din fontă la foc mediu.
Așezați fileurile în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Peștele trebuie să fie opac și fulgi sub acoperire.
Scoateți și scurgeți fileurile pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.