Jammin ' Beef Stew

Jammin ' Beef Stew
Jammin ' Beef Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jammin ' Beef Stew, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Jammin ' Briose De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Metoda aragazului: pulverizați un cuptor olandez de 4-1 / 2 litri cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Puneți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați făina, sarea și piperul. Aruncați cu carne pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Adăugați ceapă, morcovi, frunze de dafin, sos Worcestershire, roșii, gem de struguri, bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Gem De StruguriGem De Struguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se amestecă pentru a combina ingredientele.
6
Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
7
Adăugați cartofii, fierbând 30 de minute mai mult sau până când carnea și cartofii sunt fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați pătrunjel tocat, amestecând pentru a combina sosul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Metoda aragazului lent: pulverizați aragazul lent cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Puneți carnea în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Combinați făina, sarea și piperul. Aruncați cu carne pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Adăugați ceapă, morcovi, frunze de dafin, sos Worcestershire, roșii, gem de struguri, bulion sau apă și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Gem De StruguriGem De Struguri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
14
Se amestecă pentru a combina ingredientele.
15
Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore (sau la 5 până la 6 ore) sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
16
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Adăugați pătrunjel tocat, amestecând pentru a combina sosul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Revista