Jamie Oliver Friptură De Pui

Jamie Oliver Friptură De Pui
Jamie Oliver friptură de pui este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1031 calorii, 76g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lămâie, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Rețete similare includ Friptura de duminică a lui Jamie Oliver, "Coletele"de pui asiatic aburit ale lui Jamie Oliver, și Placinta cu peste a lui Jamie Oliver.

Instrucțiuni

1
Pentru a vă pregăti puiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de a intra în cuptor. Preincalzeste cuptorul la 240% C / 475% F / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Nu este nevoie să curățați legumele – doar spălați-le și tocați-le grosolan. Rupeți bulbul de usturoi în cuișoare, lăsându-le necojite. Puneți toate legumele și usturoiul în mijlocul unei tăvi mari de prăjire și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Stropiți puiul cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper, frecându-l peste pasăre. Înțepați cu grijă lămâia peste tot, folosind vârful unui cuțit ascuțit (dacă aveți un cuptor cu microunde, puteți introduce lămâia în acestea timp de 40 de secunde în acest moment, deoarece acest lucru va scoate cu adevărat aroma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Puneți lămâia în interiorul cavității puiului, cu grămada de herbs.To gătește-ți puiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6
Așezați puiul deasupra legumelor în tava de prăjire și puneți-l în cuptorul preîncălzit. Reduceți căldura imediat la 200 cm/400 cm/F / gaz 6 și gătiți puiul timp de 1 oră și 20 de minute. Dacă faceți cartofi prăjiți și legume, acesta este momentul să vă spargeți cu ei – introduceți-i în cuptor pentru ultimele 45 de minute de gătit. Ungeți puiul la jumătatea gătitului și dacă legumele par uscate, adăugați un strop de apă în tavă pentru a le opri să ardă. Când este gătit, scoateți tava din cuptor și transferați puiul pe o scândură pentru a se odihni aproximativ 15 minute. Acoperiți-l cu un strat de staniol și un prosop de ceai și puneți-l deoparte. Acum este momentul să-ți faci sosul. Pentru a-ți sculpta puiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți orice sfoară din pui și scoateți aripile (rupeți-le și adăugați-le în sos pentru mega aromă). Tăiați cu grijă între picior și sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
8
Tăiați articulația și trageți piciorul.Repetați pe cealaltă parte, apoi tăiați fiecare picior între coapsă și toiag, astfel încât să ajungeți cu patru porții de carne întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Așezați - le pe un platou de servire. Acum ar trebui să aveți un spațiu liber pentru a sculpta restul puiului. Înclinați cuțitul de-a lungul sternului și sculptați o parte, apoi cealaltă. Când ajungeți la bucățile agitate, folosiți doar degetele pentru a scoate toată carnea și întoarceți puiul pentru a obține toate bucățile gustoase și suculente de dedesubt. Ar trebui să rămâneți cu o carcasă dezbrăcată și un platou plin de carne minunată pe care o puteți servi cu sosul fierbinte și legumele superbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista