Rețeta Jambalaya de pui și șuncă a lui EULA Mae ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 757 calorii, 65g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,9 USD pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez, ceapă verde, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Jambalaya de pui și șuncă a lui EULA Mae, Pui Jambalaya, și Pui Jambalayan II.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare, piper negru și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Sare
2
Încălziți uleiul într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați puiul și gătiți, amestecând, până se rumenesc pe toate părțile, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Transferați puiul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Adăugați șunca în oală și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați șunca la puiul din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul în oală și gătiți, răzuind fundul oalei pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți puiul și șunca în oală, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
țelină
Usturoi
Ceapă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulionul de pui și sucul de roșii rezervat, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Suc De Roșii
9
Puneți usturoiul gătit pe partea laterală a oalei și amestecați în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați roșiile, ceapa verde, pătrunjelul, creveții și Tabasco și reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Condimente
Tomate
Pătrunjel
Sos Tabasco
Creveți
11
Adăugați orezul, acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și pufos și lichidul este absorbit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.