Jambalaya a lui Cindy
Cindy's Jambalayan este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 336 de calorii , 19 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare creolă. 298 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați frunze de cimbru, orez, cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supa de fasole neagră - Cindy Style , Bucătăria cajun: Jambalaya vegană și Jambalaya Easy Crawfish .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu. Se amestecă cârnații și se fierbe timp de 2 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; asezonați cu sare și condimente cajun. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt moi, 6 pana la 8 minute. Se amestecă orezul până când se îmbracă uniform în amestecul de legume, apoi se toarnă roșiile cu suc, usturoi, bulion de pui, foi de dafin și frunze de cimbru. Aduceți la fiert la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
După 20 de minute, amestecați creveții și gătiți 10 minute neacoperiți până când creveții devin roz și nu mai sunt translucide în centru.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.