Jambalaya a lui Cindy

Jambalaya a lui Cindy
Cindy's Jambalayan este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 336 de calorii , 19 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare creolă. 298 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați frunze de cimbru, orez, cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supa de fasole neagră - Cindy Style , Bucătăria cajun: Jambalaya vegană și Jambalaya Easy Crawfish .

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu. Se amestecă cârnații și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Roșii Conservate în Piure2 Căni De Roșii Conservate în Piure
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; asezonați cu sare și condimente cajun. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt moi, 6 pana la 8 minute. Se amestecă orezul până când se îmbracă uniform în amestecul de legume, apoi se toarnă roșiile cu suc, usturoi, bulion de pui, foi de dafin și frunze de cimbru. Aduceți la fiert la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Până La 3 Lingurițe De Oțet De Vin Alb Sau După Gust1 Până La 3 Lingurițe De Oțet De Vin Alb Sau După Gust
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
1 Liră Penne Sau Farfalle1 Liră Penne Sau Farfalle
4 Piept De Pui întregi, Fără Piele, Fără Os4 Piept De Pui întregi, Fără Piele, Fără Os
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și FeliateCiuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
3
După 20 de minute, amestecați creveții și gătiți 10 minute neacoperiți până când creveții devin roz și nu mai sunt translucide în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticla MarsalaSticla Marsala
4
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista