Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 620 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, bulion de pui, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-un vas mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cârnații, ceapa, ardeii grași, țelina și usturoiul și sotati până când cârnații încep să se rumenească, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați puiul și lăsați să se rumenească pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați ierburile și orezul, urmate de sosul de roșii, ciorba, sosul fierbinte și sarea și piperul, după gust. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se gătește neacoperit până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Paco & Lola Celebration Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.