Jamaican Nemernic Pulpe De Pui

Jamaican Nemernic Pulpe De Pui
Tamburele de pui Jamaican Jerk ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 545 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ienibahar măcinat, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Jamaican Nemernic Pulpe De Pui, Jamaican Nemernic De Pui, și Jamaican Nemernic De Pui.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Heinz Eifel Shine Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Dulceața lui Gew ar putea compensa condimentul din bucătăria asiatică. Se potrivește bine cu brânza și vânatul sălbatic cărnos, gras (gras). Somonul afumat este un meci deosebit de bun.Vegan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate15
Revista