Jam Thumbprints
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați amprentele gemului. Această rețetă face 32 de porții cu 229 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți gem de zmeură și/sau caise, sare kosher, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un mixer electric echipat cu atașamentul cu zbaturi, cremă împreună untul și zahărul până când se combină, apoi se adaugă vanilia. Separat, Cerneti impreuna faina si sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină la untul și zahărul cremă.
Se amestecă până când aluatul începe să se unească. Dump pe o placă de făină și rola împreună într-un disc plat. Înfășurați în folie de plastic și răciți timp de 30 de minute.
Rotiți aluatul în bile de 1 1/4 inci. (Dacă aveți o scară, acestea ar trebui să cântărească fiecare 1 uncie.) Scufundați fiecare bilă în spălarea ouălor și apoi rotiți-o în nucă de cocos.
Așezați bilele pe o foaie de cookie neagră și apăsați cu degetul o indentare ușoară în partea de sus a fiecăruia. Aruncați 1/4 linguriță de gem în fiecare indentare.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când nuca de cocos se rumeneste. Se răcește și se servește.