Jalape la grătar-Lime porumb pe știulete
Jalape la grătar-Lime porumb pe știulete este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare și piper, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb La Grătar Cu Jalapeincalro-Unt De Lime, Porumb La Grătar Cu Unt De Var Jalapeno, și Porumb la gratar pe Stiulet cu jalape cu unt de lime-Lime.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Înveliți ușor porumbul cu spray de gătit.
Se presara cu cantitatea dorită de sare și piper. Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, 15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Între timp, se amestecă împreună unt și următoarele 5 ingrediente.
Scoateți porumbul de pe grătar și tăiați-l în treimi.
Serviți porumbul cu amestec de unt.