Jalape Jam

Jalape Jam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Jalape8o Jam. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 1,72 USD pe porție. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, suc de lămâie din 2 lămâi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Așezați jalapele și ardeii grași verzi în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel. Pulsați până când ardeii sunt tocați mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați ardeii într-o cratiță mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă zahărul, oțetul, sucul de lămâie și sarea; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Întoarceți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă pectina și se fierbe timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
5
Se ia de pe foc.
6
Gem de oală în 7 borcane sterilizate de 8 oz, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți și procesați borcanele în baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Scoateți din apă și lăsați să se răcească timp de 24 de ore. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista