Jalape Jam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Jalape8o Jam. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 1,72 USD pe porție. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, suc de lămâie din 2 lămâi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Așezați jalapele și ardeii grași verzi în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel. Pulsați până când ardeii sunt tocați mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Transferați ardeii într-o cratiță mare sau cuptor olandez.
Se amestecă zahărul, oțetul, sucul de lămâie și sarea; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute.
Întoarceți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă pectina și se fierbe timp de 1 minut, amestecând continuu.
Gem de oală în 7 borcane sterilizate de 8 oz, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți și procesați borcanele în baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Scoateți din apă și lăsați să se răcească timp de 24 de ore. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat. Se dă la frigider după deschidere.