Jalape de capră umplute cu brânză de capră cu sos Ranchero

Jalape de capră umplute cu brânză de capră cu sos Ranchero
Jalape de capră umplute cu brânză de capră cu sos Ranchero ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, cremă de brânză, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Crostini cu brânză de capră cu Jalapenos murat de bere și mango, Enchiladas de fasole neagră și brânză cu sos Ranchero, și Jalapenos Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați 1/2 cană de apă și următoarele 5 ingrediente (prin sos de roșii). Acoperiți și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați jalapeos în tigaie; gătiți 9 minute sau până se înmoaie și se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare jalapeo; aruncați tulpinile, semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Combinați crema de brânză și următoarele 3 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi). Umpleți fiecare jalapeo cu aproximativ 1 lingură de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Așezați jalapeos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți la 400 timp de 7 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește cu tortilla și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista