Jalape-Cotlet De Porc Cu Busuioc
Jalape-cotlet de porc cu busuioc este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, busuiocul, jeleul de ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, Ardei Iute Popper Sufocat Cotlete De Porc-Low Carb, și Cotlet De Porc Cu Busuioc.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita mica la foc mic, amestecand des, 5 minute sau pana se topeste jeleul de piper.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească complet.
Se toarnă 3/4 cană amestec de jeleu de ardei într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar, rezervând amestecul rămas; adăugați cotlete de porc, întorcându-se la strat. Sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute, întorcând ocazional Cotletele de porc.
Scoateți cotletele din marinată, aruncând marinada.
Se presară uniform cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Se servește cu amestecul rămas de jeleu de piper.
Pui Jalapeo-busuioc: înlocuiți 4 piept de pui jupuit și dezosat pentru Cotletele de porc. Pregătiți amestecul de jeleu de ardei și marinați puiul conform instrucțiunilor. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Se servește cu amestecul rămas de jeleu de piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.