Jalape 6RO-Friptură De Șuncă Glazurată

Jalape-friptură de șuncă glazurată este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 300 de calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână coriandru, șuncă tăiată în centru, jeleu de ardei jalape de chihlimbar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură De Șuncă Glazurată Jalapeno, Șuncă Glazurată Cu Jalapeno Citrice, și Jalapeno și pui glazurat cu busuioc.
Instrucțiuni
Puneți jeleul într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde.
Adăugați coriandru; se amestecă pentru a se amesteca bine. Pat șuncă uscată cu prosop de hârtie.
Când sunteți gata de grătar, așezați felia de șuncă pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Ungeți șunca cu jumătate de glazură; gatiti 5 pana la 7 minute sau pana se incalzeste bine, rotind si periand cu glazura ramasa in ultimele 2 minute de timp de gatit.